جایگاه هویچ در سبزیجات ریشه ای در خانواده Apiaceae

هویج (Daucus carota L) یکی از مهمترین سبزیجات ریشه ای در خانواده Apiaceae در سراسر جهان کشت می شود.

ریشه آنیک منبع غنی از کاروتنوئیدها، آنتوسیانین ها، فیبر غذایی، ویتامین ها و سایر مواد مغذی می باشد.

به همین دلیل به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.

عصاره هویج که به عنوان منبع آنتی اکسیدان عمل می کند، عملکرد مهمی در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها دارد.

بیوسنتز، متابولیسم و ​​خواص دارویی کاروتنوئیدها در هویج به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

تحقیقات در مورد تنظیم هورمون در رشد و نمو هویج نیز به طور گسترده انجام شده است.

اخیراً با توسعه فناوری توالی یابی با توان بالا، ابزارهای کارآمد بسیاری در تحقیقات هویج به کار گرفته شده است.

مقدار زیادی از داده های توالی برای بهبود پرورش هویج تولید و اعمال شده است. یک سیستم ویرایش ژنوم بر اساس CRISPR/Cas9 نیز برای تحقیقات هویج ساخته شد.

در این بررسی، منشاء، اصلاح ژنتیکی، اصلاح مقاومت، ویرایش ژنوم، تحقیقات omics، تنظیم هورمونی و ترکیبات تغذیه‌ای هویج را به طور خلاصه خلاصه می‌کنیم.

دیدگاه‌های مربوط به تحقیقات آینده در مورد هویج نیز به اختصار ارائه شده است.

  • منابع:
    1. Advances in research on the carrot, an important root vegetable in the Apiaceae family
  • تبلیغات: