مربا و مارمالاد اغلب مربای هویج ژله ای به طور نامشخص در زبان روزمره استفاده می شوند.
ما از هر دو برای نشان دادن یک آماده سازی مبتنی بر میوه و شکر با قوام قابل پخش استفاده می کنیم: تا اینجا همه درست است!
بعد ژلههای میوهای داریم که با ژلههای اولی فرق میکنند چون سفت هستند و با شکر پوشیده شدهاند و خوشمزه هستند!
در این فصل به موارد زیر می پردازیم:
مواد تشکیل دهنده
مربا و مارمالاد
تکنیک های آماده سازی
متعادل کردن دستور غذا
حفاظت
ژله های میوه ای
روش تهیه
متعادل کردن دستور غذا
قبل از شروع
اگر بخواهیم موارد را دقیقتر بیان کنیم، میز عسلی فلزی باید موارد زیر را متمایز کنیم:
مربا : فرآورده ای با حداقل 35 درصد میوه و شکر افزوده است.
فرض کنید درصد میوه بالاتر از 45 درصد باشد.
در این صورت، میتوانیم از عبارت Extra Jam استفاده کنیم، که با درصد قند افزوده کمتری نیز مشخص میشود (زیرا قند بیشتری در میوه وجود دارد).
به طور کلی، محتوای شکر نهایی مربا محصولات کشاورزی خراسان رضوی حدود 55 تا 60 درصد است که با توجه به شیرینی دستور غذا متفاوت است.
مارمالاد: مانند مربا، اما نشان دهنده ی تهیه شده از مرکبات است.
بنابراین، گفتن «مارمالاد لیمو» صحیح است، اما نه «مارمالاد هلو».
کمپوت: این فرآورده ها شبیه مربا هستند اما از نظر میزان قند متفاوت هستند که معمولاً بین 100 تا 200 گرم در هر کیلو میوه متغیر است و غلظت قند در دستور پخت حدود 13 تا 15 درصد است.
بنابراین عمر مفید کمپوت ها بسیار کوتاه تر از محصولات شرکت آراد برندینگ مربا یا مارمالاد است.
ژلههای میوهای: مانند مربا، مقدار شکر بیشتری دارند و فرآیند ژل شدن آنها برای برش مناسب است.
از آنجایی که ما مجبور نیستیم در خانه برچسبی روی آماده سازی بگذاریم، می توانیم همانطور که عادت کرده ایم از عبارت مربا یا مارمالاد استفاده کنیم و هیچ کس ناراحت نخواهد شد.
- منابع:
- تبلیغات: