باند Newscripts آینده غذا را دیده است و شیرین است.
برای همه کسانی که کیک شکلاتی اسفنجی تازه پخته شده را دوست دارند، اما از زمان لازم برای مخلوط کردن مواد و صبر کردن تا خمیر در فر متنفرند، اکنون یک جایگزین وجود دارد.
دو دانشجوی دانشگاه هاروارد با اسپری کیک خمیر کیکی که از یک قوطی بیرون می ریزد، آمده اند.
کمی بیش از یک سال پیش، جان مک کالوم در تلاش بود تا پروژه نهایی را برای کلاس علم و آشپزی خود ارائه دهد.
جوآن چانگ، سرآشپز در نانوایی آرد بوستون در اوایل ترم با کلاس در مورد مواد شیمیایی که باعث بالا رفتن می شود صحبت کرده بود.
مک کالوم به بوستون گلوب میگوید که در آزمایشگاه بود و مغزش را برای ایدههای پروژه نهایی بالا میبرد، زمانی که از دور کسی را دید که در حال اسپری خامه فرم گرفته از قوطی بود و خاطره درس چانگ به او بازگشت.
او تعجب کرد که آیا امکان دارد خمیر کیک تولد شکلاتی را به همین روش تحویل دهیم؟
وقتی خامه فرم گرفته از قوطی پخش می شود، حباب های گاز داخل خامه رها می شود تا بافت کف آلود آن به آن برسد.
مک کالوم متوجه شد که همین فرآیند میتواند حبابهایی را به خمیر کیک وارد کند و نیاز به جوش شیرین و بیکینگ پودر را که باعث پف کردن کیکها میشوند، از بین ببرد.
دوست و هم شاگردش بروک نواکوفسکی فکر میکرد که مک کالوم به دنبال چیزی است.
این دو با هم دستور پخت کیک اسفنجی وانیلی خود را در یک آشپزخانه خوابگاه کامل کردند و سپس کیک اسپری استارت آپی را تأسیس کردند.
زیبایی کیک اسپری این است که از آنجایی که خمیر با حباب دم کرده است، دیگر نیازی به صبر کردن برای بالا آمدن شیرینی نیست.
یک کیک کوچک را می توان در 30 ثانیه در مایکروویو پخت. پخت در اجاق سنتی برای کیک اسپری سریعتر از خمیرهای مخلوط یا از ابتدا است و کیک اسپری فقط برای افراد کم حوصله نیست.
نواکوفسکی به Boston Globe میگوید که این روش خوبی برای کنترل بخشها است: میتوانید به سادگی آن را از قفسه بیرون بیاورید، یک کیک شکلاتی خامه ای کوچک درست کنید، سپس آن را دوباره در یخچال بگذارید و بد نمیشود.
مک کالوم و نواکوفسکی با جایزه 10000 دلاری که از چالش نوآوری کالج هاروارد در سال 2014 به دست آوردند، امیدوارند که قرار دادن محصولشان در قفسه های فروشگاه ها یک تکه کیک باشد.
- منابع:
- تبلیغات: